DALJA PODRŠKA ODRŽIVOJ (RE)INTEGRACIJI POVRATNIKA U SRBIJI

AKTUELNO

INFORMIŠITE SE >

DALJA PODRŠKA ODRŽIVOJ (RE)INTEGRACIJI POVRATNIKA U SRBIJI

Further support to sustainable (re)integration of returnees in Serbia

CURRENT

GET INFORMED >

Further support to sustainable (re)integration of returnees in Serbia

TREĆI JAVNI POZIV ZA IZBOR KORISNIKA ZA PODRŠKU KROZ OBEZBEĐIVANJE BIZNIS TRENINGA I RAZVOJ BIZNIS PLANOVA, DODELU SUBVENICIJA I SAMOZAPOŠLJAVANJE

 

Ovaj Javni poziv objavljen je u okviru projekta “RE!INTEGRACIJA II – Dalja podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji”,  u okviru Mere A – Ekonomska podrška – Komponenta  SAMOZAPOŠLJAVANJE , finansiranom od strane Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Nemačke (BMZ)

Podrška u okviru Mere A – Ekonomska podrška – Komponenta SAMOZAPOŠLJAVANJE  – PRVI JAVNI POZIV obuhvata:

  1. Biznis treninge, odnosno treninge za otpočinjanje sopstvenog posla, u okviru kojeg će svaki izabrani korisnik razviti individualni biznis plan,
  2. Subvencije za samozapošljavanje za nabavku mašina i opreme za otpočinjanje sopstvenog posla u skladu sa individualnim biznis planom,
  3. Mentorska podrška u biznisu, poslovno savetovanje i monitoring

Subvencije za samozapošljavanje odobravaju se u formi donacije mašina, alata i opreme za rad navedenim u biznis planu u iznosu do 3.000,00 evra (sa uračunatim PDV-om) obračunato prema srednjem kursu NBS na dan predaje biznis plana.

Pravo na podršku u okviru Projekta imaju svi podnosioci prijava pod jednakim uslovima, a prema uslovima i kriterijumima utvrđenim Pravilnikom i ovim Javnim pozivom.

Prijava sa pratećom dokumentacijom podnosi se lično, u prostorijama Regionalne Razvojne Agencije Sandžaka – SEDA,na adresi u  Novom Pazaru – 7. Juli bb, najkasnije do 24.05.2024. do 15:00h.

Dokumentacija:

Javni poziv_SAMOZAPOŠLJAVANJE_REINTEGRACIJA 3.ciklus.docx

Prijava na javni poziv_SAMOZAPOŠLJAVANJE_REINTEGRACIJA II_3.ciklus

Izjava o povratničkom statusu_REINTEGRACIJA II, 3.ciklus

Izjava o pripadnosti Romskoj nac.manjini_REINTEGRACIJA II, 3.ciklus

Izjava-o-nezaposlenosti_REINTEGRACIJA-II-3.ciklus

Saglasnost na obradu podataka o ličnosti_REINTEGRACIJA 3.ciklus

ODLUKA O DODELI PODRŠKE KROZ DODELU SUBVENCIJA ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE

Na osnovu člana 42. Pravilnika o uslovima, kriterijumima, merilima, postupku i načinu rada Komisije za izbor korisnika projekta „RE!NTEGRACIJA II – Podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji” u Dimitrovgradu (u daljem tekstu: “Komisija”), na sednici održanoj 23. oktobra 2023. godine, Komisija donosi sledeću:

ODLUKU
O IZBORU KORISNIKA PROJEKTA ZA DODELU PODRŠKE KROZ DODELU SUBVENCIJA ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE KROZ NABAVKU MAŠINA I OPREME ZA OTPOČINJANJE SOPSTVENOG POSLA I
MENSTORSKU PODŠRKU, POSLOVNO SAVETOVANJE I MENTORING

Odluka o dodeli podrške_SAMOZAPOŠLJAVANJE_GRANTOVI_NOVI PAZAR_REINTEGRACIJA II

KONAČNA LISTA
ZA IZBOR KORISNIKA PROJEKTA ZA DODELU PODRŠKE KROZ
DODELU SUBVENCIJA ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE

Na osnovu člana 34. Pravilnika o uslovima, kriterijumima, merilima, postupku i načinu rada Komisije za izbor korisnika projekta „RE!NTEGRACIJA II – Podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji” u Novom Pazaru (u daljem tekstu: “Komisija”), Komisija, na sednici 23. oktobra 2023. godine, donosi sledeću:

KONAČNU LISTU
ZA IZBOR KORISNIKA PROJEKTA ZA DODELU PODRŠKE KROZ DODLEU SUBVENCIJA ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE KROZ NABAVKU MAŠINA I OPREME ZA OTPOČINJANJE SOPSTVENOG POSLA I MENSTORSKU PODŠRKU, POSLOVNO SAVETOVANJE I MENTORING

Konačna lista_SAMOZAPOŠLJAVANJE_GRANTOVI_NOVI PAZAR_REINTEGRACIJA II

PRELIMINARNA LISTA
ZA IZBOR KORISNIKA PROJEKTA ZA DODELU PODRŠKE KROZ
DODELU SUBVENCIJA ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE 

Na osnovu člana 32. Pravilnika o uslovima, kriterijumima, merilima, postupku i načinu rada Komisije za izbor korisnika projekta „RE!NTEGRACIJA II – Podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji” u Novom Pazaru (u daljem tekstu: “Komisija”), Komisija, na sednici 9. oktobra 2023. godine, donosi sledeću:

PRELIMINARNU LISTU
ZA IZBOR KORISNIKA PROJEKTA ZA DODELU PODRŠKE KROZ
DODELU SUBVENCIJA ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE KROZ NABAVKU
MAŠINA I OPREME ZA OTPOČINJANJE SOPSTVENOG POSLA I
MENSTORSKU PODŠRKU, POSLOVNO SAVETOVANJE I MENTORING

Lista:

Preliminarna lista_SAMOZAPOŠLJAVANJE_GRANTOVI_NOVI PAZAR_REINTEGRACIJA II

Odluka o dodeli podrške kroz obezbeđivanje biznis treninga i razvoj biznis planova

 

Na osnovu člana 35. Pravilnika o uslovima, kriterijumima, merilima, postupku i načinu rada Komisije za izbor korisnika projekta „RE!NTEGRACIJA II – Podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji” u Pirotu (u daljem tekstu: “Komisija”), Komisija na sednici održanoj 14.08.2023. godine, donosi sledeću:

ODLUKU

O DODELI PODRŠKE KROZ OBEZBEĐIVANJE BIZNIH TRENINGA I RAZVOJ BIZNIS PLANOVA

Odluka:

Odluka_Biznis obuke_Samozapošljavanje_Novi Pazar_REINTEGRACIJA II_2. CIKLUS

Konačna lista korisnika za podršku kroz obezbeđivanje biznis treninga i razvoj biznis planova

 

Na osnovu člana 34. Pravilnika o uslovima, kriterijumima, merilima, postupku i načinu rada Komisije za izbor korisnika projekta „RE!NTEGRACIJA II – Podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji” u Novom Pazaru, (u daljem tekstu: “Komisija”), Komisija na sednici održanoj dana 14.8.2023. godine, donosi sledeću:

KONAČNU LISTU

KORISNIKA ZA PODRŠKU KROZ OBEZBEĐIVANJE BIZNIS TRENINGA I RAZVOJ BIZNIS PLANOVA

Lista:

Konačna lista – Samozapošljavanje_REINTEGRACIJA. II CIKLUS Novi Pazar

Preliminarna lista korisnika za podršku kroz obezbeđivanje biznis treninga i razvoj biznis planova

 

Na osnovu člana 32. Pravilnika o uslovima, kriterijumima, merilima, postupku i načinu rada Komisije za izbor korisnika projekta „RE!NTEGRACIJA II – Podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji” u Novom Pazaru, (u daljem tekstu: “Komisija”), Komisija na sednici održanoj dana 3.8.2023. godine, donosi sledeću:

                     PRELIMINARNU LISTU 

KORISNIKA ZA PODRŠKU KROZ OBEZBEĐIVANJE BIZNIS TRENINGA I RAZVOJ BIZNIS PLANOVA

Lista:

Preliminarna lista – Samozapošljavanje_REINTEGRACIJA. II CIKLUS Novi Pazar

DRUGI JAVNI POZIV 

za izbor korisnika za podršku kroz obezbeđivanje biznis treninga i razvoj biznis planova, dodelu subvencija za samozapošljavanje kroz nabavku mašina i opreme za otpočinjanje sopstvenog posla i mentorsku podršku, poslovno savetovanje i monitoring, Novi Pazar – Reintegracija II

 

Na osnovu člana 42. Pravilnika o izboru korisnika Projekta “REIINTEGRACIJA II – Dalja podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji”, Komisija za izbor korisnika Projekta u Novom Pazaru, raspisuje:

DRUGI JAVNI POZIV

ZA IZBOR KORISNIKA ZA PODRŠKU KROZ OBEZBEĐIVANJE BIZNIS TRENINGA I RAZVOJ BIZNIS PLANOVA, DODELU SUBVENCIJA ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE KROZ NABAVKU MAŠINA I OPREME ZA OTPOČINJANJE SPOSTVENOG POSLA I MENTORSKU PODRŠKU, POSLOVNO SAVETOVANJE I MONITORING

Ovaj Javni poziv objavljen je u okviru projekta “REINTEGRACIJA II – Dalja podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji”,  u okviru Mere A – Ekonomska podrška – Komponenta  SAMOZAPOŠLJAVANJE , finansiranom od strane Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Savezne Republike Nemačke (BMZ).

Prijava sa pratećom dokumentacijom podnosi se lično, u prostorijama Regionalne razvojne agencije Sandžaka – SEDA, na adresi u Novom Pazaru – 7. Juli bb, najkasnije do 30.06.2023. godine do 15:00h.

Javni poziv_SAMOZAPOŠLJAVANJE_REINTEGRACIJA

Prijava na javni poziv_POSLODAVCI_REINTEGRACIJA_25112022

Izjava o nezaposlenosti_REINTEGRACIJA II

Izjava o povratničkom statusu_REINTEGRACIJA II

Izjava o pripadnosti Romskoj nacionalnoj manjnin_REINTEGRACIJA II

Saglasnost na obradu podataka o ličnosti_REINTEGRACIJA

Javni poziv za samozapošljavanje, Novi Pazar – Reintegracija II

Komisija za izbor korisnika projekta, raspisuje Javni poziv za izbor korisnika za podršku kroz obezbeđivanje biznis treninga i razvoj biznis planova, dodelu subvencija za otpočinjanje i unapređenje poljoprivredne proizvodnje – malinarstva, kroz nabavku sadnog materijala i prateće opreme za otpočinjanje ili unapređenje proizvodnje malina, kao i mentorsku podršku, poslovno savetovanje i monitoring.

Tekst javnog poziva sa pojašnjenim detaljima i uslovima konkursa kao i prijavni formular se nalaze na linkovima niže.

Javni poziv je otvoren od 28.11.2022. godine, a prijava sa pratećom dokumentacijom podnosi se lično, u prostorijama Dobrosusedskog kluba Pirot, Dragoljuba Milenkovića 16 (zgrada Omladinskog stadiona), 18.300 Pirot, lokal br.1, najkasnije do 14.12.2022. godine do 15:00h.

Izjava o nezaposlenosti, Novi Pazar_REINTEGRACIJA II

Izjava o povratničkom statusu, Novi Pazar_REINTEGRACIJA II

Izjava o pripadnosti Romskoj nacionalnoj manjini, Novi Pazar_REINTEGRACIJA II

Javni poziv_SAMOZAPOŠLJAVANJE, Novi Pazar_REINTEGRACIJA

Prijava na javni poziv_SAMOZAPOŠLJAVANJE_REINTEGRACIJA II_25112022

Saglasnost na obradu podataka o ličnosti, Novi Pazar_REINTEGRACIJA